Contact & Bio

Songfulness biedt priveles & coaching,

-workshops voor groepen,

-Wekelijkse Songfulness groeps-sessies,

-het Songfulness-koor,

-meditatieve concerten, 

-helende 'Deep field Relaxatie-sessies',

-Coaching Zelfrealisatie

Voor meer info & afspraken: zie het formulier of bel: 06-19 32 1818.

 Ik ben moeder van twee kinderen, een meisje (27) en een jongen (14).

Na de middelbare school studeerde ik Tekenen, Schilderen en Textiele Werkvormen aan de SOL.

Daarna volgde ik aan het Conservatorium in Utrecht de opleiding voor Klassieke Zang bij de Bariton Udo Reineman. Ik studeerde af voor Docerend en Uitvoerend Musicus.

Sinds 1992 doceer ik Zang en ontwikkelde ik een eigen holistische en mindfulle methode voor de zangstem, gebaseerd op subjectief gewaarzijn en de relatie tussen klank & toon met het eigen energetische veld, stem en lichaam. De methode is volledig ontwikkeld en heeft de naam 'Songfulness.

Als performer gaf ik veel 'meditatieve' concerten, waaronder werk van moderne 'stille' componisten verzameld in muziekuitgeverij 'Wandelweiser' in Berlijn.

Ik componeer en arrangeer zelf muziek, waaronder bekende gebeden uit diverse culturen. Ik begeleid mezelf met de Tanpura, de Piano of de Frame-drum.

Ik maakte met Ensemble Purusha een meditatieve, sensuele CD 'Rosa M.' met Gregoriaanse gezangen, samen met Tanpura, Sitar en Viool.  

Ik heb een prachtige verzameling van de mooiste liederen/songs en meerstemmige muziek, welke een leidraad vormen voor mijn werk en leven.


PATRICIA VAN OOSTEN

Patricia Dorothea

SINGER & Life-COACH